Om meg

Heisann.

Mitt navn er Thea, er 28 år gammel og bosatt i Oslo. Jeg har en bachelor i Markedsføring med spesialisering innenfor Reklame og visuell kommunikasjon ved Markedshøyskolen Campus Kristiania.

Min bakgrunn er salgskonsulent i Anton Sport, med avdelingsansvar for fottøy. Morsom og lærerik bransje med utrolig mange hyggelige og kunnskapsrike mennesker. Veien videre ble Boligbyggelaget Usbl, der jeg jobbet som kundekonsulent på kundesenteret i litt over 1,5 år. Dette var en travel hverdag, med varierte arbeidsoppgaver. Nå har jeg startet i ny jobb der jeg er marked/senterkoordinator på Oslo City. Stortrives allerede og superglad for å endelig kunne jobbe med noe innenfor min utdannelse.

Jeg bestemte meg for å ta nettstudiet i enkeltemnet ”Digital markedsføring” som et ekstra påbygg for å bli enda mer oppdatert på den digitale delen av markedsføringen. På bakgrunn av dette opprettet jeg denne fagbloggen, hvor jeg leverer mine eksamensoppgaver. Jeg har allerede og vil fortsette å utfordre mine kreative sider i samarbeid med en teoretisk del.

God lesning.

– Thea